Keukenkasten

Algemene onderhoudsinstructies

 
 
 
 
Algemene onderhoudsinstructies van KeukenKastenFabriek.nl
De hoogwaardige oppervlakken van een kwaliteitskeukenkast zijn zeer eenvoudig te onderhouden. Om de waarde en
de levensduur van de nieuwe keuken jarenlang te bewaren, moet die regelmatig maar vooral op de juiste manier worden
onderhouden. 
 
 
Volg daarom de volgende onderhoudsinstructies op:
 
 
Gebruik uitsluitend milde, in water oplosbare huishoudelijke schoonmaakmiddelen, waarvan in de productinformatie
  uitdrukkelijk staat dat die geschikt zijn voor keukenmeubelen.
 
 
Het maakt niet uit of u een hoogglanzend front of een supermat kunststoffront heeft gekocht, gebruik nooit agressieve
  chemische middelen en schurende schoonmaak- of oplosmiddelen. Ook schuurpoeder, staalwol of pannensponsjes
  beschadigen het oppervlak zo zeer dat herstel niet meer mogelijk is.
 
 
Gebruik een zachte, niet pluizende doek, een zeem of een spons. Gebruik geen microvezeldoekjes of vuilgommen.
  Deze bevatten vaak kleine schuurdeeltjes die het oppervlak kunnen bekrassen.
 
 
Verwijder vuil zo snel mogelijk. Verse vlekken kunnen veel eenvoudiger en daardoor meestal helemaal worden
  verwijderd. Gebruik nooit een stoomreiniger of stromend water uit een slang!
 
 
Maak alle oppervlakken na het reinigen altijd grondig droog. Te natte oppervlakken door gebruik van te natte doekjes
  of optredende wasem tijdens of na het koken moeten altijd worden vermeden.Houd alle oppervlakken altijd droog!
  Staand water en andere vloeistoffen kunnen permanente schade veroorzaken! De keuken moet in een ruimte met
  een normaal klimaat staan. Dat geldt zowel met betrekking tot de temperatuur als met name ook voor de luchtvochtigheid.
 
 
Lees ook onze materiaalspecifieke onderhoudsvoorschriften!
< ga terug

Copyright 2017 KeukenKastenFabriek.nl