de nieuwe standaard

Wij verkopen geen apparatuur, maar hiervoor maken wij een uitzondering. Als BORA erkend partner informeren wij jou graag over alle mogelijkheden. Kom langs in onze winkel en laat je overtuigen door de nieuwe standaard in koken.

koken alsof je in de frisse buitenlucht staat

Met deze kookplaten als vanzelfsprekend. Revolutionaire kookveldafzuigsystemen die stil zijn, het zicht niet belemmeren, kookluchtjes heel effectief filteren en eenvoudig te reinigen zijn. Zo ontstaat een nieuwe manier van koken en wordt een persoonlijk keukenontwerp mogelijk. Wij informeren je graag over de uitgebreide kookveldafzuigsystemen van BORA.

afspraak maken voor demonstratie

weinig ruimte? geen probleem wij hebben de oplossing

Zelfs met beperkte ruimte hoef je geen concessies te doen. De BORA S PURE is nog geen 60cm breed en bied door zijn asymmetrische vormgeving bijna net zoveel mogelijkheden als een brede kookplaat.

ik wil meer informatie

De professionele stoomoven voor thuis

de professionele stoomoven voor thuis

BORA X BO. Een combinatie van de innovatieve damp- en heteluchttechnologie, een intuïtief bedieningsconcept en diverse vooringestelde automatische en speciale programma’s. Zo zijn perfecte, gelijkmatig gegaarde gerechten op alle drie de niveaus geen enkel probleem meer.

ik wil meer informatie

stop met weggooien

Met het geïntegreerde BORA QVac vacumeerapparaat zijn levensmiddelen tot drie keer langer houdbaar en gooi je aanzienlijk minder voedsel weg. Door te vacumeren behoudt het voedsel zijn natuurlijke smaak en zijn aantrekkelijke verse uiterlijk. De BORA QVac beschikt over drie verschillende functies: vacumeren in vacumeerboxen en vacumeerzakken, flessen hersluiten en de marineerfunctie.

ik wil meer informatie