magische verlichting

De consequent doorgevoerde strakke vormgeving, de kleurstelling en de herkenbare stijlelementen, maakt dat je met een combinatie van meerdere Jansen & de Bont producten een mooie eenheid kunt creëren in je keukenverlichting.

Jansen & de Bont Pendant

Stijlvolle design hanglamp voor boven bar, kookeiland, eettafel of vergadertafel. De Pendant is verkrijgbaar in lengtes van 90 – 300 cm en is uitgerust met de standaard Gesture Control bediening

Vanaf €749,- per stuk

bekijk onze opties

Jansen & de Bont Shelf 1

Design wandschap met geïntegreerde verlichting aan de onder en bovenzijde. Met een simpel gebaar van het optimale licht op je werkblad naar een sfeervolle lichtsetting voor de gezellige momenten. Het verschil tussen Gesture Control en Gesture Control Premium kan je bij onze opties bekijken.

Vanaf €799,- per stuk

bekijk onze opties

Jansen & de Bont Shelf premium

Design wandschap met geïntegreerde verlichting aan de onder en bovenzijde. Met een simpel gebaar van het optimale licht op je werkblad naar een sfeervolle lichtsetting voor de gezellige momenten. Met de Gesture Control Premium bediening kun je ook de plaats en de breedte van de lichtbundel aanpassen

Vanaf €999,- per stuk

Bekijk opties

Jansen & de Bont Wall

Stijlvolle minimalistische wandverlichting. De Wall is beschikbaar in de standaard Gesture Control uitvoering; met een simpel gebaar bepaal jij de gewenste lichtsetting, dus zonder knop, app of af­standsbediening aan/uit te swipen, te wisselen van werk- naar sfeer­verlichting of in te stellen in kleur.

Vanaf €599,- per stuk

bekijk onze opties

Kwaliteit wil je voelen

Wil je wel graag onze kleuren en materialen in real-life voelen en bekijken, maar heb je geen zin om naar onze winkel te komen? Bestel dan onze monsterbox en selecteer drie kleuren waartussen je twijfelt en wij sturen ze naar je toe.

3 stalen voor €35,-

Bestel je monsterbox