Keukenkasten

 

5 jaar garantie op al onze keukenkasten.

Onze keukenkasten worden volgens de nieuwste kennis geproduceerd. Hierbij worden permanente kwaliteitscontroles uitgevoerd. De fabrieksgarantie heeft betrekking op gebreken die ondanks zorgvuldige behandeling optreden door materiaal- of productiefouten. Wij verhelpen de gebreken door vervangende levering. Eventuele montagekosten zijn niet inbegrepen in de garantie.
 
Bij uitloopprogramma’s en uitloopmodellen worden passende vervangers geleverd. Door naleveringen van losse onderdelen wordt de garantie niet verlengd. Schade die ontstaat door foutieve montage, foutieve reiniging, onderhoud, vocht of onzorgvuldig gebruik van de keukenkasten is uitgesloten van garantie.
 
LET OP: schademeldingen door vochtproblemen worden altijd afgewezen voor reclamatie!!
 
Verschillende oppervlakken en materialen reageren afhankelijk van lichtsoort (daglicht – kunstmatig licht) verschillend qua kleur. Kleur- en structuurverschillen op basis van de genoemde invloeden geven geen reden tot reclameren.
 

2 jaar garantie op onze werkbladen.

Een keukenwerkblad wordt veelvuldig gebruikt in de keuken. Daarom is het van belang dat onze werkbladen van hoge kwaliteit zijn. Op onze werkbladen geven we een garantie van 2 jaar. Onjuiste montage, verkeerd gebruik, overmatige belasting, extreme hitte, of bijtende zuren zijn uitgesloten van reclamatie.
 

Tot wel 10 jaar garantie op apparatuur.

Kijk hiervoor altijd geldende akties en garantiebepalingen van de fabrikant na.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< ga terug

Copyright 2021 KeukenKastenFabriek.nl