Service

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het samenstellen van jouw keukenkasten? Of wil je meer informatie over ons? Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen en ontdek het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact  met ons op! 

bestellen bij keukenkastenfabriek

wij zijn een webwinkel, volledig gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteit keukenmeubelen.

wij bestaan online sinds februari 2010

In onze online webwinkel staan al onze prijzen direct netto per artikel vermeld waardoor jezelf al direct kunt uitrekenen wat jouw keuken bij ons kost. Doordat jij dit zelf doet bespaar jij ons werk uit en kunnen wij met minder kosten ons werk doen, dit zie je direct terug in onze prijzen.

3D tekenprogramma's zijn een verkoop-tool. Die geven jou een waanzinnig beeld vanuit vogelperspectief of laten jou door een muur heen naar jouw nieuwe keuken kijken. Dit vinden wij onzin, meet thuis op je gemak uit hoe het echt uitkomt en visualiseer in de ruimte, dan valt het achteraf nooit tegen.

Een installatietekening geeft aan op welke plek een aansluitpunt moet komen en hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft dat jij wilt gaan aanschaffen. Laat de installateur of monteur die jouw keuken gaat monteren hier zelf naar kijken, hij weet precies waar alles moet komen en hoe hij het liefst aansluit.

Onze keukenkasten hebben geen 'merk'. Natuurlijk kunnen wij dit wel doen, maar dit geeft een niet realistisch beeld zoals zoveel fantasienamen die er in de markt voorbijkomen. Wij verkopen ook niet onder de namen van onze fabrikanten omdat wij hierbij een eigen collectie hebben samengesteld met mogelijkheden die wij wel of niet (kunnen) leveren ten opzichten van de standaard keukenzaak.

Nee, al onze kasten worden voor ons geproduceerd in Duitsland.

Ja, zeker! In onze winkel in Dordrecht kun je al onze kleuren, materialen, kasten en mogelijkheden in real-life bekijken en uitproberen. Wil je graag technische ondersteuning of hulp bij het invullen? Plan dan een afspraak in met technische ondersteuning zodat we (vrijblijvend) met jou mee kunnen kijken naar de mogelijkheden en jij er zeker van bent dat je niets over het hoofd ziet.

Ja, dat kan. In ons afrekenmenu kun je deze mogelijkheid selecteren. je ontvangt dan van ons een orderbevestiging en factuur die je kunt declareren bij jouw hypotheekverstrekker. Jouw hypotheekverstrekker zal daarna rechtstreeks aan ons uitkeren waarna wij de bestelling vrijgeven voor productie.

Wij leveren geen goedkope kasten, maar zorgen ervoor dat kwalitatief hoogwaardige kasten betaalbaar geworden zijn door met minder marge erop te kunnen volstaan. Eén van deze manieren is door geen abonnement te nemen op een branchevereniging die (wanneer je de regeltjes goed doorleest) meer de detaillist beschermt dan de consument en hiermee een schijnveiligheid bieden.

Nee, in de basis maken wij geen keukenontwerpen. Maar...wanneer jij bij ons aankomt met een plan, waarvan wij denken dat het beter, mooier of voordeliger kan, dan zullen wij dit jou zeker melden! Plan hiervoor altijd vooraf een afspraak in zodat je zeker weet dat er iemand voor jou beschikbaar is.

Nee, inmeten doe jijzelf. Dit klinkt heel erg spannend, maar als wij jou uitleggen waar je op moet letten valt dit reuze mee. Daarnaast zijn veel aanlsuitingen variabel en tijdens montage op maat aan te passen. In tegendeel tot de kasten komt het bij werkbladen in de meeste gevallen wel nauwkeuriger, hiervoor adviseren wij om een leverancier te kiezen die het werkblad komt inmeten zodat dit op de millimeter correct gebeurt. Wij adviseren jou hier graag over en brengen je in contact met geschikte partijen.

Wij hebben nog niet eerder meegemaakt dat een bij ons bestelde (en gecommuniceerde) keuken niet past in de beschikbare ruimte. Mocht dit wel het geval zijn, neem dan contact met ons op zodat wij met jou kunnen meekijken hoe we met simpele aanpassingen alles alsnog kunnen laten passen.

Ja, alle bestellingen worden bij ons nagekeken en wanneer wij denken dat alles klopt zenden wij deze in voor productie. Bij onze fabrikant wordt daarna ook nogmaals alles gecontroleerd. Wanneer hieruit 'terugvragen' ontstaan zullen wij deze altijd met jou overleggen. Een paar weken voordat de daadwerkelijke productie van start gaat sturen wij jou onze productietekeningen toe ter controle. Zo weet jij zeker dat er nooit iets verkeer geproduceerd wordt.

Nee, al onze kasten worden speciaal voor jou geproduceerd. Deze kunnen wij na productie niet meer retour nemen.

Wij weten heel goed waar wij heel erg goed in zijn... keukenkasten! (en accessoires)

Voor werkbladen zijn er veel betere en voordeligere partijen beschikbaar. Wij adviseren je hier graag over en verwijzen je door naar de beste partijen.

Wij weten heel goed waar wij heel erg goed in zijn... keukenkasten! (en accessoires)

Voor apparatuur zijn er veel betere en bovenal voordeligere partijen beschikbaar. Wij adviseren je hier graag over en verwijzen je door naar de beste partijen. Wel willen wij altijd van jou weten welke apparaten je wilt gaan inbouwen in onze kasten. Wij passen hier tijdens productie onze kasten naadloos op aan.

De afwerking van jouw front bepaalt de uiteindelijke levertijd van jouw kasten. Omdat wij de leverperiode nooit onnodig op willen laten lopen kan deze per week verschillen en beweegt hij mee met vakanties, feestdagen en vraag- en aanbod. Kijk altijd bij onze actuele levertijden voor een up-to-date levertijd.

Jazeker, graag zelfs! Wij helpen je graag met het vullen van jouw winkelwagen zodat jij zeker weet dat je niets over het hoofd ziet. Maak hiervoor een afspraak in onze winkel zodat je zeker weet dat er iemand voor jou beschikbaar is. Wij kunnen dan meteen met jou meekijken of het niet mooier, beter of voordeliger kan door het toepassen van andere kasten of artikelen.

Al onze kasten zijn van binnen gelijk, alleen de afwerking van het front van jouw keuze bepaalt in welke prijsklasse de kast valt. Zo betaal je voor een eiken, gelakt en gefineerd front meer dan voor een kunststof front met abs afwerking. Dit betekend echter niet dat een voordeligere prijsgroep kwalitatief minder is.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op