het origineel

Het deense Vipp ken je misschien wel van de iconische pedaalemmers, strak, tijdloos en niet kapot te krijgen. Deze stijl hebben ze doorgezet en hebben inmiddels een ruim assortiment van premium kwaliteitsproducten die gemaakt zijn om een mensenleven mee te gaan. Dat is duurzaam volgens de Vipp filosofie, begonnen met een enkele pedaalemmer voor Marie...

pedaalemmers

Het verhaal van Vipp begint in 1939 met een vuilnisbak voor Marie. Holger Nielsen, een jonge metaalbewerker, maakt een stevige afvalbak met pedaalbediening voor de kapsalon van zijn vrouw. Vandaag de dag, nog steeds een familiebedrijf, is het assortiment van Vipp uitgegroeid met industriƫle premium designproducten die zijn ontwikkeld vanuit de functionele, duurzame filosofie van deze pedaalemmer. *In 2009 werd de Vipp prullenbak opgenomen in de permanente designcollectie van het MoMA in New York - de enige plek ter wereld waar de prullenbak alleen ter decoratie dient.*

Bekijk onze opties

accessoires

Het herkenbare ontwerp van de Vipp pedaalemmer is ook terug te vinden in de wasmanden, toiletborstels en zeepbakjes. De accessoires van de Vipp-collectie bieden een praktische en stijlvolle oplossing voor al je behoeften.

Bekijk onze opties

verlichting

De verlichting collectie van Vipp is net zo minimalistisch en functioneel als de rest van hun productlijn. Het merk biedt een selectie van tafel-, wand- en hanglampen aan, die allemaal zijn ontworpen met de kenmerkende stijl van Vipp: strakke lijnen en hoogwaardige materialen.

Bekijk onze opties

meubelen

Vipp heeft naast haar bekende keuken- en badkamerproducten ook een prachtige meubelcollectie ontwikkeld. De meubels zijn ontworpen met dezelfde aandacht voor detail en functionaliteit als de andere producten van het merk.

Bekijk onze opties

servies

Het Vipp servies staat bekend om zijn hoge kwaliteit en stijlvolle uitstraling. Door te kiezen voor Vipp servies, haal je eigentijds design in huis met uitstekende kwaliteit.

Bekijk onze opties

jouw nieuwe keuken anders dan de rest?

laat je fantasie de vrije loop en ga voor onze zelf te personaliseren keukenuitvoering, daarbij heb je de keuze uit meer dan 4.000 verschillende ral-of sikkenskleuren!

start samenstellen