Keukenkasten

We houden het graag persoonlijk

Niets is individueler dan smaak, er valt niet over te twisten en kan variëren van zwart naar wit en alle kleuren daar tussen in. Een strakke moderne keuken, of landelijk klassiek, maak het precies zoals jij het voor ogen hebt. 
De keuze is aan jou...wat vind je mooi?
 

 

 

 

Hoe begin je?

De eerste stap is het bepalen of je een greeploze keuken, of een keuken met handgrepen wilt hebben. Hierna doorloop je stap voor stap de webwinkel en kun je zelf je volledige keuken samenstellen en uitrekenen. 
Nadat je aangegeven hebt welke uitstraling de keuken moet gaan krijgen zul je overzichtelijk in onze webwinkel terugzien wat iedere keukenkast of artikel daadwerkelijk kost. Duidelijk gegroepeerd, transparant geprijsd per stuk.

 

 

 

met-greep

greeploos

 

 

Wat heb je nog meer nodig?

Naast ons ruime online aanbod in keukenkasten helpen we je ook graag verder met de verdere invulling van je nieuwe keuken. We zijn continu bezig met het zoeken en verzamelen van leveranciers die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen en scherpe prijsstelling.

 

 

 

 

 

Een keukenkraan van massief rvs of misschien toch een Quooker?

In onze webwinkel hebben we volledig massief roestvrijstalen kranen opgenomen. Je vindt ze bij de onderkast accessoires.
Daarnaast bieden we de nieuwste modellen kokendwaterkranen aan van Quooker.
 
FUSION Round FUSION Square TWINTAPS Round TWINTAPS Square
     

 

 

   

Apparatuur

We laten je volledig vrij in de keuze voor welk merk apparatuur je kiest.
 
Tijdens het bestelproces kun je (waar nodig) aangeven welk merk en typenummer het apparaat heeft waarop wij de kast mogen aanpassen. Zo heb je altijd de garantie dat het apparaat van jouw keuze naadloos aansluit op onze kasten.

 

 

  

 

 

  

               
     

Werkbladen

 
Een werkblad bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van je nieuwe keuken.Wellicht heb je zelf al plannen om een aanrechtblad te gieten van beton of heb je een mooie oude houten plaat op het oog. Onze kasten kunnen het gewicht makkelijk dragen. 
 
In onze winkel in Dordrecht vind je naast onze keukenmeubelen ook een actueel overzicht van kunststof, composiet, graniet of Hi-Macs werkbladen in de meest actuele kleuren en uitvoeringen. Omdat wij denken dat een keukenwerkblad uitrekenen een specialistischere kijk nodig heeft,  bieden we deze mogelijkheid (nog) niet online aan.
 
Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.
     

 


 

< ga terug

Copyright 2020 KeukenKastenFabriek.nl