Keukenkasten

bestel kleurstalen

WIJ♡KEUKENKASTEN

 
Al meer dan 25 jaar denken, dromen en werken wij met keukens. Om deze passie niet te verliezen aan de nare randzaken in ons vakgebied zijn wij in 2010 een compleet eigen, nieuwe en toonaangevende weg ingeslagen. Geen onderhandelingen over de prijs, geen acties of kortingen, maar uitsluitend direct een vaste laagste prijs voor al onze producten, zonder dubbele bodems. Wij zijn voordelig, zonder enig afbraak te willen doen aan de hoogste kwaliteit.
 
Hierdoor hebben we meer tijd om te doen wat wij echt leuk vinden… mooie keukens maken, betaalbaar voor iedereen met smaak.
 
Reken zelf thuis uit wat alles kost en bestel simpel in een paar klikken. Ieder artikel in onze webwinkel is geprijsd per stuk. Kom je er zelf niet helemaal uit, twijfel je of je iets over het hoofd ziet, of wil je graag technische ondersteuning, dan ben je van harte welkom in onze keukenwinkel in Dordrecht. Geen massale winkel zoals je gebruikelijk tegenkomt, maar een boutique ingerichte winkel verdeeld over twee etages waarin we op een duidelijke, overzichtelijke manier alles aan je kunnen laten zien wat je nodig hebt.
 
Wij denken graag met je mee!
 
 
 

Copyright 2021 KeukenKastenFabriek.nl