Keukenkasten

 

 

De meeste Keuze

KeukenKastenFabriek.nl is de eerste en enige online keuken leverancier die hoge kwaliteit keukenkasten aanbiedt. Wij hebben het grootste assortiment en zijn continu bezig met het uitbreiden en actueel houden van onze collectie.
 
 

Onze prijzen zijn scherp en transparant

Omdat wij niet met 'blokprijzen' werken, word je niet lekker gemaakt met lage instapprijzen die bij wijziging van één enkel keukenkastje voor schrikbarende prijsverschillen kunnen zorgen. Alles eerlijk, overzichtelijk, en gewoon per stuk.
 
 

Prijsgroepen

De letter voor de naam van een front, geeft de prijsgroep van het front aan. Hoe hoger het nummer, hoe exclusiever en duurder het front en zijn afwerking.
 
Bijvoorbeeld:
E = Een
D = Drie
V = Vier
F = Vijf
Z = Zes
Wanneer er een 'G' voor staat dan is het front uitgevoerd in onze Greeploze variant.
 
Tip! Kijk eens naar onze prijsgroep 1 fronten met houtnerfprint en voelbare nerf die niet van echt te onderscheiden is.
 
 

Gewoon bij de prijs inbegrepen

Bij onze kastprijzen zijn alle extra's zoals plinten en zijplinten, plinthoeken, stelpoten, grepen of greeplijsten en ook montagemateriaal inbegrepen. Ook is er geen meerprijs verbonden aan de kastkleuren waarin onze kasten van binnen en buiten leverbaar zijn.
 
 
De hoogste kwaliteit voor minder
Al onze keukenkasten worden met de grootste zorg en onder streng toezicht in Duitsland geproduceerd. Hier worden
alle keukenkasten volledig in elkaar gezet. Daardoor zijn onze kasten altijd haaks en maatvast.
 
 
 
 

Geen standaard showroom

Wij werken niet met een standaard showroom waar je meerdere malen eenzelfde keukenopstelling te zien krijgt. Door het weglaten van deze hoge (overbodige) kosten kunnen wij onze marges laag houden. Uiteraard heb je bij ons wel de mogelijkheid om eens goed onze kasten te zien en voelen.
 
 

Kwaliteit voel je

Omdat een kleur, tint of structuur soms erg belangrijk kan zijn adviseren wij om voordat je je keuken bestelt eens een afspraak met ons te maken om kleuren en materialen bij ons in 'real-life' te komen bekijken.
 
 

Keukens met greep

Onze keukenkasten met greep of knop worden kant en klaar geleverd. Greepboringen brengen wij niet aan (met uitzondering van luikring greep113) zodat tijdens montage gekozen kan worden voor de gewenste positie. Greep of knop naar keuze, kastkleur naar keuze, stelpoten en plint zijn bij de kastprijs inbegrepen.
 
 

Greeploze keukens

Onze greeploze keukens worden kant en klaar geleverd. De greeplijsten worden vervaardigd van aluminium en zijn zonder meerprijs verkrijgbaar in 10 actuele kleuren. Deze worden geleverd in overlengte. Na koppelen van de kasten kunnen greeplijsten eenvoudig op maat gemaakt worden waardoor er geen naden in het lijnenspel van onze greeploze keukens komt. Net als bij onze keukens met greep zijn kastkleur naar keuze, stelpoten en plinten bij de kastprijs inbegrepen.
 
 

Maatvoering

Onze keukenkasten worden al in de fabriek volledig in elkaar gezet. Hierdoor zijn ze altijd vast van maatvoering en gegarandeerd haaks. 
 
Onderkasten voeren wij standaard uit in 78cm hoog. Hierdoor bieden ze ca. 8,3% meer bergruimte dan de gemiddeld aangeboden keukenkast. Ook is het hierdoor niet nodig om met al te hoge plinten te werken. Onze bovenkasten zijn 36,5cm diep, hoge- en onderkasten zijn 58cm diep en zijn eventueel ook zonder meer-/minderprijs leverbaar in 48 en 36,5cm diep. (de maatvoering is kast inclusief frontdikte) Indien gewenst kun je dit aangeven in het opmerkingenveld in het afrekenmenu.
 
De achterwanden van onze keukenkasten zijn 0,8cm dik en worden geschroefd in plaats van geniet. Dit biedt onze kasten meer stevigheid voor nu en voor de komende jaren.
 
 

Montagemateriaal

Al onze keukens worden geleverd met stelpoten van hoogwaardig kunststof, koppelschroeven en montagemateriaal
voor grepen en greeplijsten.
 
 

Transport

Al onze kasten zijn fabrieksaf volledig voorgemonteerd en goed verpakt in karton. Hierdoor zijn onze keukenkasten maatvaster en sterker en scheelt het veel tijd tijdens montage.
 
Om onze prijzen zo scherp als mogelijk te houden zijn al onze prijzen “af magazijn” Heb je geen zin om zelf te vervoeren of te organiseren? Dan bieden we je de mogelijkheid om in het afrekenmenu tegen vergoeding de meubelen te laten bezorgen. Of je nu 1 kast of 25 kasten bestelt, voor een vast bedrag worden alle kasten netjes tot in de keuken bezorgd! (excl. verticaal transport)
 
 

Heb je vragen?

Onze keukenkasten webwinkel is duidelijk en overzichtelijk maar mocht je er onverhoopt toch niet helemaal uit komen, dan kun je ons natuurlijk altijd mailen voor vragen of om een afspraak te maken zodat we je bij ons in de winkel ondersteuning kunnen bieden.
 
 
KeukenKastenFabriek bv
Voorstraat 123
3311 EN Dordrecht
0031 (0)78 8424787
 
Kamer van Koophandel te Rotterdam nr. 56181515
BTW-nr. NL 852008892B02 
EORI-nr. NL852008892
 
IBAN: NL75 RABO 0324 8075 70
BIC: RABONL2U
 
 
Bezoek ook eens onze Facebookpagina en lees de ervaringen van onze klanten of volg ons Instagram en Twitter!
 
 
 
 
 
 
 
 
< ga terug

Copyright 2021 KeukenKastenFabriek.nl