Keukenkasten

 

 

 

Kwaliteit kent geen compromis.

Strenge controles op het gebied van veiligheid, belastbaarheid, materiaalconsistentie en bedieningscomfort vormen de basis waardoor onze keukens ook na jarenlang gebruik veilig en betrouwbaar functioneren. Deze hoge kwaliteitsstandaard verduidelijken wij door het GS-vignet en de LGA QualiTest GmbH voor al onze keukens.
 

KeukenKastenFabriek staat voor de levering van de hoogste kwaliteit.

De door ons gebruikte materialen zijn in de regel hoogwaardiger dan de gemiddelde standaard die door de keukenbranche ingezet wordt. Voorbeelden hiervan zijn de dwarslijsten uit massief hout en de hoogwaardige laden en scharnieren.  Maar ook de melamine bekleding aan de binnenzijde van de keukenkasten is dikker en daarmee ook sterker.  Al onze moderne productiemachines zijn voorzien op de verwerking van de individueelste keukenwensen en zorgen daarbij voor de hoogste precisie in maatvoering en kwaliteit.
 

Geef om elkaar en ons milieu.

Het „Toxproof-certificaat“ staat voor emissie-arme meubelen uit een gecontroleerde productie en verzekert hierdoor dat keukenkasten van KeukenKastenFabriek geen gevaar veroorzaken door schadelijke stoffen in de omgeving te laten vrijkomen. 
 
De gebruikte spaanplaten zitten onder de grenswaarde van de Emissieklasse E1. Ze voldoen hiermee aan de normen DIN68761 en DIN68765 (Verordening in verband met gevaarlijke stoffen en de geldende ETB-richtlijnen).
 
 
 
 
< ga terug

Copyright 2021 KeukenKastenFabriek.nl